Idag finns mediebruset överallt – genomtänkt strategi, budskap och innehåll gör skillnaden

Filosofi

På Ett till hundra tror vi på att jobba nära våra kunder för att skapa långsiktiga relationer och hitta de bästa lösningarna för deras behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och delaktiga i processen, och därför lägger vi stor vikt vid att jobba interaktivt och ta in våra kunders åsikter och idéer.

Vi tror också på att ständigt utvecklas och lära oss nya saker. Genom att hålla oss uppdaterade på de senaste trenderna och teknikerna kan vi erbjuda våra kunder de mest effektiva och moderna lösningarna.

Vår filosofi är att alltid sätta våra kunder först och ge dem den bästa möjliga servicen. Vi vill att våra kunder ska känna att de kan lita på oss och att vi är deras partner på den digitala resan.

Produktion

Foto och video

Är det viktigt att kunna förmedla rätt känsla i kommunikation? Troligtvis svarar du ja. Vi är erfarna och nyfikna fotografer som gör allt för att du ska få ut ditt budskap på ett effektivt och trovärdigt sätt, det helt oavsett om du vill ha produktfoto, personporträtt eller kampanjer.

Vi har erfarenhet av att jobba både med själva produktionen av foto och video samt redigering, och projektledning av kampanjer där en eller flera kreatörer medverkar.

Vi har utfört korta och längre uppdrag för både små och stora bolag. Exempelvis eventföretaget AVEQIA, matkasseföretaget Matkomfort samt vitvaruleverantören Electrolux.

Livesändning

Möte, presentation, event eller mässa. Aldrig tidigare har vi tittat på så mycket livestreamat material som nu. Den tekniska mognaden och nya vanor från pandemin har både publik och avsändare både mer avspända och mer kvalitetsmedvetna. Vi hjälper er med livesändningar oavsett storlek och plats. Ibland behövs lite mer förarbete och ibland är det bara att rigga och trycka på liveknappen.

Paketering av innehållsproduktion

Om ni vill ha snabb och kostnadseffektiv hjälp med engagerande innehållsproduktion, så kolla in vår paketering. Vi erbjuder färdiga lösningar för ett mindre antal kunder där vi löpande jobbar med strategi och innehållsproduktion. Kanske är det något för er?

Ledning

Ledning

Inom marknadsföring och kommunikation handlar ledning ofta om att styra och samordna olika kampanjer och aktiviteter, så att de bidrar till att nå de mål som har satt upp. Det kan också handla om att utveckla medarbetare och skapa en kultur som stöder marknadsförings- och kommunikationsverksamheten.

Publicering

När mycket engagemang lagts på en film eller annat material gäller det att den verkligen når sin publik. Vi hjälper er att publicera materialet på bästa sätt oavsett om det är organiskt innehåll, annonsering eller intern kommunikation. Uppdraget kan vara löpande, projektbaserat eller vid ett tillfälle.

Konsult

Marknadsföring, tjänsteutveckling eller innehållsproduktion on tap. Behöver ni någon som under en period hjälper er att lossa på knutar, invanda mönster eller har ni ovanligt hög arbetsbelastning och behöver delegera vissa delar för själva kunna se framåt? Vi hjälper er att planera, kravställa och genomföra. Där ni behöver hjälp för att växa er affär.

Strategi

Research

En marknadsundersökning guidar er i arbetet med att fatta välgrundade beslut. Vi designar undersökningen efter era behov och förutsättningar.

Strategi

Att planera sin strategi och hur målen ska uppfyllas går inte att underskatta. Vi hjälper er att sätta upp planer för kommunikation, innehållsproduktion, publicering och uppföljning.

Innovation och utveckling

När ni står inför behov av verklig förnyelse. Vi stöttar er i processen för en hållbar innovation, från workshops för det lilla teamet till övergripande kunskapsbyggande för hela organisationen.

Lärande

Lärande organisation

En lärande organisation är en organisation där alla medarbetare är engagerade i att kontinuerligt utvecklas och förbättra sina kunskaper och färdigheter. Det är viktigt eftersom det hjälper till att hålla organisationen relevant och konkurrenskraftig på lång sikt. En lärande organisation är också mer flexibel och kan snabbare anpassa sig till förändringar i marknaden eller inom verksamheten.

Rätt verktyg för kontinuitet

Ett till hundra kan hjälpa er att skapa en kultur som stödjer lärande och utveckling. Vi kan hjälpa till med förändringsarbetet för att skapa en mer lärande organisation genom att erbjuda strategier, processer och verktyg som kan hjälpa er att hålla er verksamhet relevant och effektiv. Målet är att ni ska kunna stå helt på egna ben och fortsätta att utvecklas och växa även efter att vi har lämnat er. Att gå från ett till hundra helt enkelt.

Kontakt

Har du frågor? Kontakta oss här!

Ditt namn *
Fill out this field
Ditt telefonnummer *
Fill out this field
Din emailadress *
Ange en giltig e-postadress.
Meny