Ge din verksamhet en digital boost med Ett Till Hundra’s startpaket och Content Workshop!

Varför paket

Ett till hundra erbjuder ditt företagen en unik möjlighet att förbättra sin digitala marknadsföring genom våra paketlösningar för innehållsskapande. Med oss kan du som företagare eller marknadschef enkelt stärka din marknadsföring med ett helt team av specialister till ett mycket fördelaktigt pris.

Våra paketlösningar ger dig tillgång till kontinuerligt skapat innehåll varje månad. Detta gör det enkelt för dig att stärka ditt varumärke och öka försäljningen med högkvalitativt innehåll. Börja ditt samarbete med oss idag och välj det paket som passar ditt företag bäst, eller kontakta oss för att skräddarsy en lösning som passar just dina behov.

Startpaket

Passar dig som

Behöver en kickstart med digital marknadsföring. Ni har kanske någon eller några social media-kanaler men hinner inte med att fylla dem med relevant innehåll. Men ha inte dåligt samvete över det – startpaketet passar då perfekt. Ni får en konstant ström av innehåll, uppstartsworkshop och löpande nytt fotat och filmat material.

Upplägg

Workshop uppstart

Vår workshop uppstart sätter grunden för arbetet. Vi tittat tillsammans på er marknadsföring, vilka kundgrupper ni har, vilket värdeerbjudande som är viktigt och hur vi kan nå ut med det på ett tydligt sätt.

Workshoppen är en halvdag och brukar kosta 15 tkr vilket dras av ifall ni blir en återkommande kund minst 6 månader.

Varje månad

Varje månad producerar, genomför och levererar vi följande:

Produktionsdag där vi kommer till er för fotografering, filmning och uppdatering av aktuella teman.

3 korta filmer, Instagram Story eller LinkedIn Carousels.

8 bild och textbaserade poster på valfri plattform exempelvis Instagram, Facebook eller LinkedIn.

Om ni önskar så publicerar vi även innehållet åt er.

Kostnaden per månad 15 tkr (vid minst 6 månaders avtal ingår den initiala workshopen utan extra kostnad)

Pris

Kostnaden per månad 15 tkr (vid minst 6 månaders avtal ingår den initiala workshopen utan extra kostnad)

Varför paketering?

Fokusera på er kärnverksamhet

Ge din verksamhet en digital boost med Ett Till Hundra’s startpaket och Content Workshop! Vi erbjuder ett halvårs paket med innehåll paketerat för era kanaler.

Vi inleder alltså med en halvdags workshop värd 15 tkr där vi tillsammans med dig tittar på dina mål och hur vi kan hjälpa dig att nå dem. Vi lyfter tillsamman de teman som är viktigast för era kunder.

Varje månad

Vårt erbjudande inkluderar även en produktionsdag per månad där vi kommer till er för att uppdatering av aktuella teman, fotografering och filmning. Du får 3 korta filmer eller carousels och 8 poster på valfri plattform som Instagram, Facebook eller LinkedIn. Allt detta till en fast för en månadskostnad på bara 15 tkr.

Investera i din verksamhet och se hur den växer med hjälp av vårt erfarna team och våra professionella tjänster. Kontakta oss idag för att boka din Content Workshop och ge din verksamhet den digitala boost den behöver!

Kontakt

Har du frågor? Kontakta oss här!

Ditt namn *
Fill out this field
Ditt telefonnummer *
Fill out this field
Din emailadress *
Ange en giltig e-postadress.
Meny