Engagemanget i Matkomforts kanaler – vårt fokus

Projekt:

Matkomfort

Kategori:

Foto, Strategi, Texter, Video

Kund:

Matkomfort

En premiumprodukt på ett tuff marknad

Vi på Ett till hundra fick möjligheten att hjälpa Matkomfort, en matleverantör som erbjuder färdiga middagar som levereras direkt till kundens dörr, med deras marknadsföring och kommunikation.

För att sätta oss in i Matkomforts verksamhet och målgrupp, gjorde vi en djupdykning i företaget och dess produkter och tjänster. Därefter utarbetade vi en strategi för hur vi skulle kunna hjälpa Matkomfort att nå sina mål genom olika marknadsföringskanaler, som sociala medier, nyhetsbrev och lojalitetsprogram.

DET DU SPARAR I TID
VINNER DU I SMAK

Film 001

Conclusion

För att öka Matkomforts synlighet och få fler människor att upptäcka företaget, skapade vi också en utökad insats för att öka engagemanget i Matkomforts socialmediakanaler. Vårt mål var att skapa relevant och engagerande innehåll som visade på fördelarna med Matkomforts produkter och tjänster.

Som resultat av vårt arbete har Matkomfort kunnat öka sin synlighet på nätet och öka antalet kunder. De har också fått mycket positiv feedback från kunderna på de middagar de levererar, vilket visar att vårt arbete har bidragit till att öka Matkomforts trovärdighet och tillit hos kunderna.

Kontakt

Behöver du hjälp med mer trafik och engagemang i era kanaler?

Ditt namn *
Fill out this field
Ditt telefonnummer *
Fill out this field
Din emailadress *
Ange en giltig e-postadress.
Meny